onsdag, januar 20, 2010

Tidlig morgen

Gjeeeesp! Idag er det endelig en etterlengtet (ja faktisk, etter bare en uke på skolen er det greit å kunne være hjemme å jobbe med skolearbeid..) studiedag, og jeg sitter allerede parat i sofaen med masse bøker rundt. Det er litt kaldt på kontoret mitt; uuu, det hørtes profft ut! Derfor sitter jeg i stuen i vår ganske comfy sofa, og har innsett at jeg har glemt å lage kaffe, skriiik! Det er jo standard på en studiedag hjemme og starte dagen med en stoor kaffe med cappucinokrydder og melk i, hirr..det å starte dagen litt slækkt gjør den faktisk bedre!

Apropos slækkt..Trykket meg for en gangs skyld inn på facehunter for å titte litt etter inspirasjon. Kjenner jeg er litt lei av både håret og klærne mine for tiden, og føler for å gjøre ettellerannet..Det å klippe lugg ligger fremdeles å lurer i bakhodet! Facehunter hadde tatt bilde av en kar i noe som så ut som de fryktede one-piece-ene jeg synes er mer hæslige enn en viss kitchramme. Bleh! Svindyre er de også. Men denne karen fikk den faktisk til å se kul ut! Ikke at jeg noen gang kommer til å nærme meg kjøp-knappen på denne siden for det om, for all del.



Bilde: Facehunter

Anyways; det som skal gjøres NU er å koke vann til kaffen og grave fram litt aktuell litteratur for å svare på spørsmålet om hva empowerment er for noe rart. Dette skal det skrives 500 ord om hevder oppgaven..jaja; dette mestrer jeg lett, hah! *Nerd* I pausen om noen timer skal jeg lade opp med en serie; vet ikke om det blir Ugly Betty, Ghost Whisperer eller Rachel Zoe project; det gjenstår å se..velvel..

GOD MORGEN til alle som har stått opp, eller som fremdeles ligger å slever før vekkerklokken brutalt styrtvåkner dem. Det er onsdag, og vi er midt i uka..noe som vil si at vi er snart over halvveis til helga!! *Power of positive thinking*

3 kommentarer:

  1. Oi, du bruker faktisk studiedagen til å lese? Ser ut til at jeg har en ting eller to å lære av deg.. Studiedager har for min del alltid betydd fri!

    SvarSlett
  2. Jeg elsker Rachel Zoe project... Lurer på om man kan kjøpe på DVD, for jeg fikk ikke med meg alle episodene da de gikk på TV, og å søke etter de på internet, funker visst for alle andre, men ikke meg... Hva har jeg gjort for å fortjene dette...?? Hehe

    SvarSlett
  3. Sv: Jeg tror bare jeg hadde blitt sur jeg, hvis jeg fikk en sånn melding:p Men nå er Zumbaen testet, og jeg skal straks skrive et innlegg om det:)

    SvarSlett

Spamming og usaklige ting slettes. Sånn ellers er du fri til å kommentere som du vil :-)