torsdag, januar 07, 2010

Charmed!!

For de som vil følge med allerede fra de første episodene av Charmed, så går det nå hver dag på FEM klokka 19.00! Idag er det episode 3 som står på menyen..Har lenge tenkt på å kjøpe serien, men nå sparer jeg de pengene, tjohei! Har aldri sett de aller første episodene, og ikke klart å laste dem ned *sukk*, så nå har jeg fast tv-tid en time daglig; til min kjære samboers frustrasjon..


8 kommentarer:

  1. Jeg har aldri sett den serien jeg.. Tror den gikk på Tv3 da den kom, og da hadde vi ikke den kanalen.

    Er bredden bedre nå?:) Og takk for tipset om headerwrapper, skal sjekke det ut!

    SvarSlett
  2. Sv: Jeg har ikke noe sted å gjemme bort julestjernene mine dessverre... Også trenger de så mye vann! Jeg får kanskje sett dem opp på en hylle hvor de ikke syns så godt.
    Jeg så på Charmed før, men det er virkelig mange år siden! De har jammen holdt på lenge!

    SvarSlett
  3. Hei! Takk for besøket! :) Søt blogg du har.
    Charmed ja, det er en tv serie jeg nesten helt hadde glemt..

    SvarSlett
  4. Husker jeg alltid så på Charmed før! Minner :)

    re: Jeg var ikke pasienten da bildene ble tatt. Men holder faktiskt på å rotfyller den ene fortanna etter en ulykke fra da jeg var 10 år :P

    SvarSlett
  5. Å, jeg så mye på den serien før! Den er fin da:o)

    SvarSlett
  6. Har ikke sett det før jeg, men har hørt om det:)

    SvarSlett
  7. SV; Nå fikk jeg iallefall lyst å se The Vampire Daries:) Ser jeg har 7 episoder av Vampire Daries. Ja, kan ærlig innrømme at den dialekten er plagsom til tider.

    Jeg har tidligere vært dilla på Veronic Mars, men den siste sessongen kom aldri ut fordi det var for lite seere:/ skikkelig dumt!

    SvarSlett
  8. Ah, HER er vi enige! Denne var supermorsom, men den ble som alt annet, over the top og tynn etter sesong 168 eller deromkring. Men de første, før Alyssa Milano sine antrekk, frisyrer og sminke ble så latterlig forsseggjorte at hun ikke kunne gjort annet enn å sitte foran speilet om det skulle vært virkelig (puh) - DA var det en serie verdt å se. Skulle hatt den på DVD ja, for jeg klarer ikke følge serier på tv.

    SvarSlett

Spamming og usaklige ting slettes. Sånn ellers er du fri til å kommentere som du vil :-)