søndag, november 01, 2009

Tilbake fra Lanzarote!


En uke kan snegle seg avgårde til tider
, men den siste uken gikk virkelig lynraskt! Har vært på ferie på Lanzarote (Puerto del Carmen) med min samboers familie. Det kan jo høres litt ugreit ut, men vi hadde det kjempekos. De spanderte det meste av reisen og mat og drikke, mens vi bare ble mer og mer bortskjemt etter som uken gikk, huff.

Det er herlig å starte morgenen med frokost på verandaen, mens solen tasler seg sakte over himmelen..ta alt med ro og lade opp batteriene. Deretter tusle ned å kjøpe vann, is og snop og sitte mer i solen. Det kunne ikke blitt bedre etter uken før som var en skikkelig haste-uke med skole-oppgaver som skal leveres i tide. Her er noen av bildene fra turen som jeg liker best, og som går gjennom sensuren!

Litt klisje-bilde: utsikt mot sjøen


Det er ikke bare vulkansk stein og palmer på øyen..men også blomster!


En bitteliten firfisle i midten av bildet, godt kamuflert


Grotte-bildene ble ganske uklare, men på dette går det kanskje an å se litt. Størknet lava i taket.


"Submarine-safaris". Dette er en tur med en gul ubåt hvor man kikker på fisk, sunkne skip og en froskemann som mater fisk sånn at turistene får fine bilder..Rupert Grint (Ron Weasley i Harry Potter) har tatt samme turen ifølge ryktet (og bilder). Da vi gikk mot overflaten igjen spiltes "Yellow submarine" av The Beatles..passende!


Så store blir ikke kaktusene hjemme i stuen..Denne stod rett utenfor verandaen vår og er ca 5-6m høy.


Kaktus-utsikt mot havet


Hvite hus på hele Lanzarote. Sjekk DNA-mønsteret på stein-muren..


Siv gjør ting hun ikke kan..prøvde ta bilde av månen gjennom palmene, ikke veldig vellykket men pytt!


Da var det tilbake til hverdagen. Litt rikere på D-vitaminer, antistress, sprit og snop! Kjøpte ikke så mye stæsj, men deriblant en neglelakk a la Chanels "Jade", som jeg har mast om lenge..Den er fæl-fin. *Smiiil*. Nå gleder jeg meg usannsynlig mye til å hente vår kjære pus, Marve på kattepensjonatet !! Stille i huset uten han..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Spamming og usaklige ting slettes. Sånn ellers er du fri til å kommentere som du vil :-)