torsdag, februar 18, 2010

Long time, nothing written..?

Da var 2. glasset med rødvin nøtet til fulle og svelgt ned med litt fænsi-schmænsi sjokolade (den som jeg pleier kjøpe på Galleriet..hirr!). Jada, jeg VET så godt at det er torsdag idag! Alt har sin forklaring..

Det har vært en ganske heftig uke. Gruet meg egentlig litt til den allerede sist uke. Selv om jeg visste det ville bli bra å ferdig med den. Siste finishen på gruppe-oppgaven skulle legges. Derfor har jeg vært heseblesende opptatt de siste dagene! All trening har gått rett vest denne uken..Skulle jo faktisk trene både mandag og onsdag var planen. Men den gang ei du, gitt! Igår kveld klarte jeg faktisk å forsove meg til aerobicen. Huff og gruff! Tror jeg må legge ekstra energi i morgendagens body-attack da.

Kjære du anonym som spurte når LOST sesong 6 (siste sesong!) begynner på TvNorge. Ifølge denne kilden begynner første episode ikke før 10.mars!!! Synes det er ufattelig drøyt, siden episodene fram til og med nr. 4 allerede er lagt ut på den store verdensvev..Jaja, sånn er det å bo i lille på-etterskudd-Norge! Neida..Norge er fint det. Må jo bare klage litt. Liker forresten hvis du hvertfall skriver navnet ditt hvis du ikke har egen blogg og skal kommentere. Jaja..

Har grint meg gjennom en episode av Ghost Whisperer (var det noen som skrek PMS..?), så nå vet jeg ikke helt hva som skjer..kanskje ta en middagslur..? Det er ikke obligatorisk å møte på skolen imorgen, så egentlig trenger jeg ikke middagslur hvis jeg skal sove litt lengre imorgen enn det jeg pleier. (Herregud så godt det er å sove; jeg savner det! ) Jaja, anyways, NÅ er det bare EN dag igjen til helg!! Og nei; den skal ikke brukes på OL. Er greit å lese på dagbla' hvis vi vinner noe, men må innrømme at jeg ikke gidder følge med. Titter meg istedet a jour på episoder av alle mine yndlingsserier! Så dermed må jeg bare ønske en GOOOD torsdag til alle!!


Sjokkis! Min private pornosjappe her.

5 kommentarer:

  1. Jeg syns du er flink som jobber så masse med skolen<3 Da kan trening og sjokolade gå litt i surr, det er helt lov.

    SvarSlett
  2. Sv: Ja, gjør det! Verdens enkleste suppe å lage, og den smaker helt fantastisk:)

    SvarSlett
  3. Blei ikke trening på meg heller, prioriterte Skippykos :D Wiii. Body attack høres så fælt ut. Ha ha. Er nesten litt stolt, har sett et helt skiskytingrenn i kveld! Krøss i taket. Men sånn egentlig kan du få hele OL billig av meg. Medaljene også. Gøyest i verden hvis Norge ikke får fler. Patriot, ja. Hihi

    SvarSlett
  4. God torsdag til deg også! En dag igjen til heeeelg nå! :D

    SvarSlett
  5. Hei hei, jeg er heeelt enig med Tone, at når du er så flink til å jobbe med skolen, er det lov til å "henge etter" med trening! Synes du er superflink, jeg! :-)

    Foresten så så kaken din i innlegget under her farlig god ut! Skulle gjerne tatt en bit av den, og jeg er sikker på at jeg hadde syntes at den var mye bedre enn du beskriver! Så det så! :-)

    Godt å høre at det ikke bare er jeg som surver og griner for alt! *hihi*

    Ha en super helg!

    SvarSlett

Spamming og usaklige ting slettes. Sånn ellers er du fri til å kommentere som du vil :-)