torsdag, desember 31, 2009

Yeah, nytt design og header!

Jeg ELSKER ferie!! Masse tid til det man måtte ønske å gjøre! Har blant annet (endelig) fått tid til å lage en ny header. Den gamle så jo fryktelig kjedelig ut etterhvert synes jeg..Det føles godt å ha "litt på stell" før det nye året begynner.

Igår var vi å kjøpte en finfin tv-benk som skal brukes til å ha forsterker, dvd-spiller og stæsj på. Den var faktisk på saaalg, noe jeg likte enda bedre. Den gamle og gigantiske tv-benken med stor skuff er plassert på soverommet; og det betyr at vi får mer plass til håndklær og sokker og det som måtte falle oss inn å legge i den. Herlig! Selv om vi har nok plass sånn egentlig, føles det likevel som vi aldri får nok av det..Mystisk det der.

Gjett om jeg har PMS. Jada..til de grader; hvertfall igår! Var gretten på alt og alle og eneste høydepunktet var tv-benken på salg og kinoturen etterpå. Vi så nemlig Avatar!! I 3D! Den var kjempefin og anbefales i største grad. De første 3 minuttene av filmen satt jeg bare å tenkte "wooow..det er som å stå rett ved skuespillerne jo. Imponert!" Hehe..

Nå skal det ryddes bort dvd-er, vaskes og tapetseres soverom. Kanskje må vi også ut for å lete etter pusen vår Marve som har vært ute siden igår morges. Det var skitkaldt i natt, så håper han har hatt vett til å finne seg en ok plass å overnatte. *Bekymret..* Ikveld skal vi lage ribbe; for første gang i våre liv, uæh! Det kommer nok til å fotodokumenteres, så følg med i spennninnng! Hehe.

2 kommentarer:

  1. Så fint det har blitt!:D

    Godt nyttår, og lykke til med ribben!

    SvarSlett
  2. Oi, så pent og rosa det er her! Oooo! I love it!
    Venter nå i spenning på dokumentasjon av ribbe! :D

    SvarSlett

Spamming og usaklige ting slettes. Sånn ellers er du fri til å kommentere som du vil :-)