fredag, mars 26, 2010

Hurra for påskeferie!!

Gjett hvem som er rimelig fornøyd med at det endelig er påskeferie..? Det er meg det! Hjemme-eksamenen ble levert; faktisk, i goood tid igår. Ikke sånn 10 minutter før leveringsfrist som ifjor høst..huff. Kunne jo faktisk litt ting og tang i forkant av denne, så det gikk greit. Forventer ikke den store A-en eller B-en, men vi får nå se!

Av en eller annen grunn har jeg mistet evnen til å sove lenge om morgenen. Lå våken mer eller mindre fra 06.00 da min kjære stod opp. Da klokken nærmet seg 08.00 uten å klare å sove noe, stod jeg liksågodt opp. Så nå har jeg spist frokost og sitter i sofaen og koser meg med surfing på nyheter og kaffe.. Haha, apropos..må le litt av bjeffeforbudet i en by i New Jersey. Jada, hunder er ved lov nektet å bjeffe! That will work out..not.

Velvel; selv om det ikke akkurat er solskinn idag, er jeg nokså happy og fornøyd med livet, hihi! Og tro det eller ei, men gradestokken måler 12 varmegrader i Bergen idag..! Bor jo et lite stykke fra Bergen, men i mangel av fungerende temperaturmåler så satser jeg på at det er like varmt her!

Over til noe helt annet; klææær..Tittet på rosa-sidene hos nettavisen.no, og så at Lindex kommer med en Affordable Luxury-kolleksjon, designet av Ewa Larsson. Ifølge en videosnutt på you tube blir det en forholdsvis billig kolleksjon, som navnet jo tilsier, og med stoffer som polyester..Ifølge Nathalie Helgerud skal både design og materiell være super..Er svak for pudderfarger for tiden, så vi får se om lommeboken tar seg råd til noe!


Tror dette er ment å være en kjole..men siden jeg er litt anti-kortkort tror jeg denne kunne tenkt seg å havne i topp og bluse-skuffen min..fiiin!

4 kommentarer:

  1. Den var kjempefin den toppen, men jeg har nok for mye mage og pupper til å kunne bruke den, verken som topp eller kjole ;)

    Grattis med vel overstått eksamen, lykke til!! :) (Det er vel litt sent med lykke ønskninger, hehe - men jeg kan ønske deg lykke til med sensoren da, håper du får en snill en som gir deg en A, selv om du ikke syns du fortjener det, hehe.)

    SvarSlett
  2. Shit, den hadde vært aaaalt for kort til meg! Høhø.. Hadde nok fort havnet et par tights under, for å si det sånn..

    Gratulerer med eksamen, nå kan du virkelig ta ferie med god samvittighet:)

    SvarSlett
  3. Jeg har den toppen i sort fra forrige affordable luxury collection, og den er kjempefin! :)

    SvarSlett
  4. Heldige du som har påskeferie :-) Velfortjent, uten tvil, du som er skoleflink til tusen :) Joker'n har pokker meg åpen heeeeele påska, men kan ikke klage for mye, pengene kommer absolutt godt med. Planer for høytiden da?

    Hihi, nakken er slettes ingen dum idé, men da ser jeg den jo ikke selv ;) Høhø

    SvarSlett

Spamming og usaklige ting slettes. Sånn ellers er du fri til å kommentere som du vil :-)