søndag, januar 22, 2012

Gliset

Noen ting bringer frem gliset for tiden.. Bare timer etter jeg skrev DETTE innlegget om Gourmetkokken Lina, ramlet det mail fra en barnehage om at Lina har fått plass! Riktignok er den plassen fra midtveis i april, men likevel har vi nå barnehageplass! Glis!


Barnehagen er splett ny, og det er derfor hun ikke kan begynne før så sent. Den er rett og slett ikke helt ferdig bygget enda. Den skal ta 200 (!) barn fordelt på en god del avdelinger. Noe som er både positivt og negativt. Meeen, hun står fremeles på venteliste i en mindre barnehage, så får hun plutselig plass der må vi tenke oss litt om hva som er greiest for oss alle.

Andre ting som kan glisest over, er at det er blitt kaldere i været. Hæ? VIL hun ha det kaldere?? Jepp, det vil jeg! Jeg vil ha snø også. Drømmeversjonen av den selvsagt; som ikke blir til slaps, men ligger vakkert over alle trærne når vi tar vår første tur med akebrettet til Lina. Kanskje hører vi også sangen fra Tre nøtter til Askepott; la-la-la-la-la..., mens vi skrider gjennom en hvit tunnel av hengende trær med snø på..arrhh..BOINK! Nei, nå skal en slutte å overdrive. Jeg vil ha snø, så vi kan teste ut akebrettet til Lina. Med kulden som har kommet idag, er sjansen større. Håp. Punktum.


Hå-hå-hå! Kaaaldt i været nå!

En tredje ting å glise over er at Lina har vært på overnattingsbesøk inatt, og både sambo og jeg har sovet som to små barn. Jeg våknet halv 9 og fikk selvfølgelig ikke sove mer, men det har hvertfall blitt dobbelt så mye søvn som det pleier! Det må det glisest over!

Juhu! Søvn!

Sist men ikke minst, var jeg hos tannlegen på fredag. Har tenkt i tja..et par år nå, på å skifte ut en fylling i gliset. I tillegg hadde jeg bare en tann igjen som hindret resten av visdommen min fra å renne ut, og selv om det er teit å trekke friske tenner, så var det opp og ut med den. Jeg fikk også renset for tannstein og sjekket for hull. Null hull! Fyllingen som ble skiftet kan du skimte bittelitt hvis du ser nøye, men det ble veldig bra iforhold til hvordan det var. Den er fremme på tannen som er til venstre for venstre fortann (og den flotte spyttstrengen) når du ser på bildet. Ser du'n..?


Har DU glist mye i det siste..?

16 kommentarer:

 1. HURRA FOR GLIS! OGså så fint glis DU har!! ;)

  SvarSlett
 2. Glising er bra :D Men glising av snø? Hell no! Ikke her i gården. Vekk med det.

  Sv: Nope, har aldri testet mascara derfra. Stoler ikke helt på det, uten at jeg helt vet hvorfor... Men negativt med elf? Tja.. Det er jo ikke alle produktene som er like gode da. Men sånn ellers.. Det er dessverre bismuth oxichloride i mineralfoundationen deres som jeg reagerer på, og det er jeg på ingen måte alene om. Kan det ha vært det du tenkte på?

  Jeg har prøvd html´en, men det hjalp ikke dessverre.. Uansett, tusen takk for hjelpen! :)

  SvarSlett
 3. Hurra for barnehageplassen!!! :D Og om dere får plass ved den andre, så får dere vel ta det dilemaet da, luksusproblem med to barnehageplasser, har jeg forstått ;) Så herlig med alenenatt med kjæresten, og selv om du ikke fikk sovet så lenge, så regner jeg med at du er veeeldig uthvilt?! Søvn er virkelig en ting å juble over! :) I can't see it, men jeg ser at du har dritfine tenner!! Skikkelig Colgatesmil!:) //Her er jeg!! :D Jeg orka ikke den stenginga likevel, det ble bare stress egentlig. Men nå er jeg klar for å lese og skrive blogger igjen :) Ha en fortsatt fin søndagskveld!

  SvarSlett
 4. Hehe du er moro nå;) Jeg gliser fordi jeg gleder meg til å få besøk neste helg! Det kommer til å holde meg oppe hele uka=D

  SvarSlett
 5. Ja skjønner godt at du gliser, altså! Hihi, hipp hurra!

  Åh.. søvn. Problemet mitt hadde nok ikke blitt bedre da, lille kan sove godt men jeg sover enda dååårlig! isjjjj!

  SvarSlett
 6. SV: jeg fikk litt søvn da! >_> klokken åtte om morgenen.. men rundt halv ni bestemte lillemor seg for at NÅH var det dag, så da ble det litt småkrangling i heimen om hvem som skulle opp. det ble han, da, siden han først skal på skole og så på jobb og det ville tatt seg dårlig ut at jeg skulle være mamma på NULL timer søvn. så jeg ble mamma på sån 3 timer søvn iallefall! og da han dro sov vi litt mer, men ikke før vi hadde kranglet om det i nesten to timer.. *_* det MÅ være tenner på vei, ellers skal jeg pinadø ringe en eksorsist her!!! Men har nok samme problem som deg om natta + at noen ganger så går det bare ikke å sove. aaaaaarhhjj..

  og je, det var vanskelig å finne noe å ønske seg som ikke var spesifikt. fikk litt dårlig samvittighet, siden det var ei veninne som ville jeg skulle poste den før bursdagsfesten vi antageligvis skal ha DENNE lørdagen, ehe.. >___>

  SvarSlett
 7. EEEK! tre på rad..

  ville bare si at denne søvnløsheten min er godt for noe! for jeg har ordna deg POST! så nå trenger jeg bare adressen din! :O så får vi se hvor mange måneder det tar før jeg faktisk får kommet over dørstokken til postkontoret da.. ;o

  SvarSlett
 8. Hehe, herlig! :D Gliste av å lese dette hvertfall:)

  SvarSlett
 9. Endelig så lot denne siden din slippe meg inn igjen, så jeg får skrevet litt kommentarer her! Alt låste seg vet du, så fort jeg trykket på kommentar. Og jeg blir ikke rent lite grim heller når det er noe med pc eller nett som ikke virker! Det var nok blogspot som brisket seg, for det var flere blogger jeg ikke fikk skrevet kommentarer i.

  Haha, jeg gliste iallefall bredt når jeg leste dette innlegget, det er typisk deg, and we love it! :-))
  Gratulerer så mye med barnehageplass, det går fort til april. Og da er det vår..* Det blir bra!

  Nei den fyllingen din den så jeg ikke, så det var en flink tannlege, og jeg er enig med ovenstående her, at du har faktisk DET Colgategliset!

  SV:
  Ja, det er den beste følelsen! Motivasjonen går rett til værs, og så vet man at det man gjør er riktig for seg. Fremgang, fremgang, og bare 5 små måneder til sommer! *hihi*

  Håper du får en super dag! :-)

  SvarSlett
 10. hahaha,det gliset ditt er virkelig det samme gamle!:) koselig med kommentarer fra deg på bloggen. blir så glad når folk gidder lese det jeg rabler ned:) ha en fortsatt fin dag! *Line*

  SvarSlett
 11. Gratulerer med barnehageplass! Viktig å glise innimellom! Her skal det glises mye på torsdag, for da skal vi på ultralyd!

  SvarSlett
 12. Hei. Så koselig å finne bloggen din!!! Kommer nok innom igjen snart. Barebinne med mobilen så orker ikke skrive så mye.

  Stine fra barneskolen :-)

  SvarSlett
 13. Gratulera med barnehageplass!!!!!!

  SvarSlett
 14. Yay!Så bra da! Gratulere!
  SV;Takk:) Det bilde var fra i fjor. Neglene mine vokser til et viss punkt å så brekker de eller fliser seg opp:S hehe
  Anbefaler blue bloods:) Minner meg litt om poltiserien som gikk på TV2 før (NYPD).

  SvarSlett
 15. Grattis med barnehageplass! :) April? JEG ble stressa av å lese det, haha, syns du ikke det er kort tid?! :) Fint glis, følte tenene mine ble gulere bare av å se dine perlehvite! :)

  SvarSlett
 16. Nei jeg vet at enkelte butikker har den forrige fitnesspakken enda, de sitter nok med et lager av det tenker jeg, og det er jo kjempedumt, for da får ikke alle vært med. Men i og med at jeg har den riktige esken her hos meg så får du mailen du sender inn bidraget på her:

  fullkorn@no.nestle.com, og så merker du mailen med "Modell"
  I mailen legger du også ved navn, adresse, alder og telefonnummer.

  Ha en super helg, jeg krysser fingrene hardt for deg i konkurransen! Tenk så kult å ha fått stylet deg! :-))

  SvarSlett

Spamming og usaklige ting slettes. Sånn ellers er du fri til å kommentere som du vil :-)