torsdag, september 15, 2011

Dag 24: Lommeboka mi

Grieg-planleggeren min er en ekstensjon av hjernen min, i brunt skinn. Vet ikke hvordan jeg skulle husket noe som helst hadde det ikke vært for denne fiffige saken som inneholder sedler, mynter, alle kortene mine, notatsider og kalender. Har den alltid med meg når jeg skal noen plass:



...Idag skal jeg ingenting som helst!

6 kommentarer:

  1. Fin, liten og praktisk! Hvor kjøper man en sånn og hva kostern? Min er kanskje halve av denne størrelsen og uten kalender (jeg bruker den på mobilen heller som har alarm;)) Var først i fjor jeg lærte meg å bruke pengbok, måtte det siden det ble så mange skolekort å sånt å drasse på..

    SvarSlett
  2. MK: Kjøpte Griegen på Norli. Vet ikke hvor mye helt..300kr kanskje..? Kjøper "refill"-kalender til den hvert år, og selve utsiden (som er i skinn; hvertfall min) kan holde seg i mange år. Jeg hadde en svart en før jeg kjøpte den brune som jeg har nå, og den holdt sikkert i 4-5 år :-)

    SvarSlett
  3. Aaah, en slik en hadde jeg før, men så likte jeg tanken på å skille lommebok og planlegger, men meget praktisk å ha dem sammen ;) Man blir avhengig av slike ting! ;)

    SV: Åh, dere fikk da gjort litt nyttig da! :D Men du må sjekke om de har det inne på forhånd, selv om de tallene ikke alltid stemmer :P
    Oh, så bra da! :D Og jeg tipper det bildet ble ganske pent! :D
    Du har enda noen måneder igjen da, men jeg skjønner at du gru-gleder deg! Dere får få dere en til, hihi ;)

    SvarSlett
  4. Smart! Jeg har bare kortholder og penger i banken. Får sjokk om jeg har kontanter haha :P Åsså må jeg ha STOR planlegger for jeg jobber jo turnus. Og den blir jo forandret til tider. Masse rablings ;)

    SvarSlett
  5. SV: Nøstebarn er så mue hærlig ja! Skumelt å gå inn dit jo! hehe... Lasten kan fort bli dyr da ja!

    SvarSlett
  6. elsker sånne! brukte en før da jeg gikk vgs (for ca 100 år siden) og jeg var fullstendig avhengig av den!

    hmm, lurer på om jeg må prøve meg på denne 40-spørsmålsgreia. virker gøy! :)

    SvarSlett

Spamming og usaklige ting slettes. Sånn ellers er du fri til å kommentere som du vil :-)