søndag, november 28, 2010

1.søndag i advent!

...Og "adventsstaken" er heimelaga! Du taver 4 lilla små lys fra nærmeste Rema1000, finner en gammel svart brikke med hull for lys i, ruller på litt aluminiumsfolie i bunnen på lysene, lager tallene 1-4 i superlim på hvert lys, kaster på gullglitter; og for litt ekstra jåleri bandt jeg silkebånd med stjerner (kjøpt på Nille..) rundt dem i bunnen..Tadaaaa! ..Og deretter var det bare å tenne på lys nr. 1, for idag er det allerede 1.søndag i advent!

Resultatet...trommevirvel..


Adventsdukene er også leitet fram, og bloggen er pyntet med iskrystaller og adventslys den også. Har ikke fått julestemning enda; heldigvis! Men prøver ikke aktivt å hindre det..ser f.eks i skrivende stund på Jul med Hellstrøm på tv3..

Og sånn apropos (eller egentlig ikke i det hele tatt), så har vi kjøpt ny, gammel bil, ueeh! Stasjonsvogn med isofix ble det..sånn barnesete-huker til seter med isofix-base that is. Safety first!

God helg; resten av den hvertfall! :-D

4 kommentarer:

  1. Jeeeey, advent! Så kreativ du er:) Syns det ble kjempefint, bare vær forsiktig så det ikke tar fyr i sløyfene;)

    SvarSlett
  2. Isofix prøvde de å lokke meg med også da jeg skulle kjøpe ny bil for to år siden. Hehe :) Gratulerer med ny bil. Har blitt veldig fint inne på bloggen her :)

    SvarSlett
  3. Frøken kreativ! Den blei kjempefin :) Gravde gjennom julepynten til mamma og fant ei gammal stake, her skal det spares der det spares kan ;) hihi. Grattis med ny bil :-)Stemmer for en count down til nurket kommer her på bloggen :)

    SvarSlett
  4. ble fint altså:)

    SvarSlett

Spamming og usaklige ting slettes. Sånn ellers er du fri til å kommentere som du vil :-)