søndag, februar 05, 2012

AtsJOOO!

Da gikk det plutselig en uke før jeg klarte sette meg ned å taste noen ord..Siden sist har vi vel gjort alt og ingenting egentlig. Jeg har funnet ut at jeg ikke begynner på skolen før til høsten igjen..gakk. Skal gå på lesesal når Lina begynner i barnehage selvfølgelig, men den offisielle innspurten på masteroppgaven starter i august. Så da blir det ikke noe arbeidsmenneske av meg i år heller..bleh. Kobling

Gjett hvem som har sendt meg post da! Fikk et par fine overraskelses-gaver av frøken K. Keowyn that is. Deriblant fikk jeg en søt pyntefugl som nå har funnet sin plass på veggen. Og se de fine magnetene Lina fikk! Skal rett opp på..vel..stekeovnsdøren. Siden det ikke går å henge dem på kjøleskapet :-)


KoblingFikk noen pene papirtørklær også, og den fikk jommen bein å gå på..For nå er jeg offisielt forkjølet! Har kjent at det har vært noe på gang helt siden jul, men først nå ble det noe av det. Vil-bli-frisk!

Sånn ellers idag har Lina og jeg vært på Baluba som er et lekeland i Åsane. Der traff vi ei venninne og lillegutten hennes, Benjamin og mannen hennes. Det ble både sklie, klatring og lek i tunnel på oss i delen som var for barn fra 0-4 år. Kan anbefales!

Det blir et kort innlegg dette, for jeg må jo legge meg, klokka er over 20! :-D Neida, så ille er det ikke, men jeg er trøtt og sliten for tiden. Det jeg egentlig skal nå er ut å måke snø. Huhei..Er jo kommet et tonn! Men før det vil jeg tipse om konkurransen til Maria, hvor premien er et gavekort fra Nelly på 400 kr. Det kan vi trenge!!

13 kommentarer:

 1. Er baluba kult for 1 åringer? Eller blir de litt sånn passiv?? Jeg har hatt lyst å dra med meg Theusen :)

  SvarSlett
 2. Perfekt lengde;) Høres ut som det har vært morsomme og fine ting for store og små, håper dere slipper å bli syke altså. Ikke morsomt og man har absolutt ikke tid til slik! Fikk du ikke bestemme selv når du starter opp altså?

  SvarSlett
 3. JEEEH! :D Glad du fikk posten.. og kanskje jeg er synsk uten å vite det, siden du fikk de fænci lommetørklene!? XD Who knows!

  SvarSlett
 4. Håper du er mer heldig med forkjølelsen enn jeg har vært, for jeg har vært forkjøla i hele 2012. Og begynner å bli en smule lei...

  Vi har også tenkt oss på lekeland, men gud så trege vi er. Skulle jo vært der i romjula vi...

  SvarSlett
 5. Huff, god bedring!! :/

  SvarSlett
 6. SV: Ja, mariusgenser! Veldig stas. XD Hun fant ikke mindre mønster enn til to år da, men den blir sikkert masse brukt til neste år! :D

  SvarSlett
 7. Du får kos deg masse ekstra heima med vesla dette halvåret!!! Likte pakken: Lina, ikke spis.... Fantastisk ;)

  SvarSlett
 8. Masse god bedring! Håper du er bedre nå <3

  SvarSlett
 9. Gratulera med morsdagen!

  SvarSlett
 10. sv: Kremmerhuset er best!! Men jeg er også veldig glad i Feel på Storosenteret. DER har de mye fint der <3 haha, ja, du jeg kjenner til den der med å unngå å så på ting i tilfelle man MÅ kjøpe den. Rart med det!! Jeg ønsker meg enda mer til kjøkkenet enn dette også. Er mye utstyr som hadde trengt litt oppgradering, for eksempel en knekt øse, en tresleiv som snart gå i oppløsning og liknende :-p

  SvarSlett
 11. God bedring:) Ikke noe morsomt å være sjuk:S Men det er jo stas å få noe i posten!

  SvarSlett
 12. HURRA For post!! Håper forkjølelsen ikke er langvarig!

  SvarSlett
 13. Eeek! Må dere forte dere å bli frisk, ellers må jeg sende flere lommetørkler i posten! XD

  SvarSlett

Spamming og usaklige ting slettes. Sånn ellers er du fri til å kommentere som du vil :-)