fredag, november 04, 2011

Min personlige trener og coach...

Jeg blir kjørt hardt for tida. Egentlig har jeg blitt det i flere måneder, men nå har min personlige trener (PT) satt opp et styrkeprogram som virkelig gir resultater! Blant annet inngår tautrekking, bulgarsk utfall med vekt og knebøy med vekt. Og med vekt menes det babyvekt.

Her er et bilde fra tautrekkingen/hundetrekkingen:


Nedenfor er Lina caught in the moment der hun demonstrerer knebøy. Dette utføres eksplosivt (raskt som man kaller det), med baby på armen samtidig som man plukker opp poser og legger dem på plass i posebeholderen. Øvelsen er effektiv også for biceps i tillegg til lår- og leggmuskulatur. Triceps involveres dessuten under poseputting. Bruk av flere muskler samtidig øker kaloriforbruket...Fantastisk øvelse som anbefales på det sterkeste, mener Lina.


Bulgarsk utfall utføres når Lina er sur, og det ikke er så lurt å sette henne ned på gulvet (les: vrææl! Jeg vil oooopp!!). En gretten baby har det med å slenge smokken og kosekluten i bakken i vill protest. Da må man som mamma plukke den pent opp, og da er det på sin plass med utfall. Pass på knærne! Du skal kunne se tuppen på storetåen din, sier Lina. Ønsker man øvelsen enda tyngre, er det bare å gjøre det på den bulgarske måten (google det..), for maksimal effekt. Her har jeg dessverre ikke noe bilde som viser øvelsen, av den gode grunn at dette er så tungt at det ikke går an å ta bilde samtidig. Sorry peepz.


Kondistreningen kommer vi ikke utenom!! Her nedenfor gjøres det i form av en rask gå-tur med vogn. Sett gjerne bagdelen slik at din PT kan komme med heiarop til deg underveis:
Uttøyning og bevegelighetstrening er megaviktig for å unngå skader, sier Lina. Her demonstreres spagaten ved hjelp av en lekehest:

Sist men ikke minst inngår selvsagt et sunt kosthold i planen. Et strengt regime med en diett som setter høyprotein, fett og hovedsaklig karbohydrater fra grønnsaker, i høysetet. Her har jeg vispet sammen egg, løk, tunfisk og selleri med litt ost på toppen og stekt i ovnen. Ved siden av er en salat bestående av ehmm..salat og tomat med masse krydder på toppen. Nom!

Lina mener fisk er en veldig viktig bestanddel i et sunt kosthold, og på bildet nedenfor spises det grovbrød med makrell i tomat. Og selvsagt en flaske flytende kalsium:Har DU personlig trener...?
....Og med det ønsker jeg alle en goood helg!
:-)

.......Og
noen siste sluttord fra PT Lina: NO pain, NO gain tullinger!

21 kommentarer:

 1. Spreke disse småtrolla, gid om vi kunne gjøre det samme. Ja, du kan tulle du frøken, men jeg hørte faktisk om en som kom med hjemmetrening ved bruk av egen baby her om dagen. Skikkelig vekttrening det vettu! Fortsett med det sunne kostholdet ;)

  SvarSlett
 2. Joda! Jeg kan skryte på meg omtrent samme treneren som din! Bare min bruker meg som boksesekk i tillegg, vet ikke om det er for motivasjon eller hva. Hehe :D De er virkelig knallhard. Hjelper jo ikke å syte litt engang!

  SvarSlett
 3. Hahaha! Synes det høres dyrt ut med en sånn PT, jeg... men virker sykt effektivt da! :P Hihi! God helg til deg også, lille fe!

  SvarSlett
 4. HAHAHA! Jeg har to. Men de er heldigvis ikke så masete lenger, hehe!

  SvarSlett
 5. Hehehe... Eg ler like godt hver gang! du skriver så komisk bra ;)
  Har du emmaljunga 2010 modell? Samme farge som vi har, bare vi har nitro city modellen (to små hjul framme)
  Ønsker dere ei riktig god helg :)

  SvarSlett
 6. Bente: Takk takk, bra at du synes det :-) Joda, det er en Emmaljunga 2010 (eller 2011..? Husker ikke). Hadde egentlig tenkt å kjøpe den billigste vogna som var å oppdrive, men da jeg så fargen (pro coffee) falt jeg helt pladask og bare måttttte ha den! Vi har god smak begge to ;-) GOD helg til dere også :-)

  SvarSlett
 7. Hohohoho, du har da humor i massevis; jeg liker'e ;)

  SvarSlett
 8. Sv: tusen takk :)

  Har en personlig trener, hun vet hvordan hun sliter meg ut :P

  SvarSlett
 9. Haha, disse innleggene er helt gull, og jeg ler høyt. Måtte faktisk be min kjære komme å se hva jeg lo av! :-)) Elsker den humoren!

  SV:
  Jeg må virkelig skryte av oss som er så flinke om dagen! Og du har gjort akkurat som meg du, jeg belønner meg selv med noen plagg jeg også. Og lykken kan ikke bli større enn når jeg føler meg fin i plagg som plutselig passer! Så heia deg for det magiske 75!! :-)

  Jeg kjøpte meg foresten noen nye ting på fredag, og vet du, jeg kjøpte meg skinntights - i str. 38!! Jeg kan ikke huske sist jeg var så stolt jeg, ei heller sist jeg brukte bukser i 38!

  Kos deg masse på denne søndagen! :-)

  SvarSlett
 10. hehe,morsomt innlegg:) Virker som du har en fin liten personlig trener:)

  SV;Anbefaler "Black Swan":) Er ikke 100% bare ballett i filmen,men hva som skjer rundt osv. Skal ikke avsløre så alt for mye.hehe:) Var somsagt en koselig venninne kveld! Fint å ha de av og til:)

  SvarSlett
 11. Haha, er da vel effektivt det? :D
  Morsomt innlegg ^^

  SvarSlett
 12. He he, kjekt med PT. Det høres ihvertfall veldig proft ut. Ser at PT-en din liker plastposer. Det er populært her også.

  SvarSlett
 13. SV:
  Tusen takk, jeg er ganske så stolt nå altså:-)Planene fremover er å trene mer kondis for å få vekk de siste 5 kiloene. Og DA, da skal jeg konsentrere meg skikkelig om styrketreningen, for det er det jeg elsker. Jeg ønsker meg definerte muskler, så da er det målet når vektmålet er nådd :-)Men vi ligger da ganske likt vi, Siv, både med vekt og mål? Gøy synes jeg! :-)

  Ha en super kveld videre!

  SvarSlett
 14. Liv: Tror vi har ganske likt mål ja! Jeg jukser litt med styrketrening, for jeg begynnte med tunge vekter allerede igår..tenkte drive på med det i 4 uker, og se hva resultatet blir. I første runde så har jeg lyst å gå ned til 70 kg; da er bmi-en hvertfall fin. 65 er det ultimate mål, men vi får se :-D Lykke til til oss begge! :-)

  SvarSlett
 15. SV:
  Yoga var kjempedeilig, men også hardt, så man blir sterk og smidig av det. Og skikkelig fin musikk! Anbefaler deg en time for å prøve altså :-) Pilates elsker jeg, faktisk ikke så ulikt yoga heller.

  Det er greit å løfte tungt, så lenge du løfter riktig, det er kjempeviktig, så du ikke skader deg. Etter 4 uker styrke, så ser du kjempeforskjell, det er det som gjør at jeg elsker det, for du blir raskt sterk, og merker fremgangen så godt! :-) Dette klarer vi! Siv og Liv er superflinke, og gir IKKE opp nå!

  Ha en super dag! :-)

  SvarSlett
 16. SV:
  Nei, akkurat det med sitronskivene sa jeg til min kjære at jeg ALDRI skulle ha i glasset mitt noen gang igjen! Brekker meg nesten bare jeg tenker på det*grøss og gru* Og fjernkontrollene..arghh..

  Ja, duracell, det er meg! Eller at noen har puttet på meg en femmer for mye *hihi* Men jeg har veid meg i dag, så det skal jeg jammen skrive om litt senere! Etter mat- og godisorgien min forrige helg, så var jeg jo ekstra spent denne gangen, da :-)

  Ha en fin-fin helg! :-)

  EHEM.. venter på nytt innlegg fra deg snart? :-))

  SvarSlett
 17. SV;Takk,det er koselig å høre!

  SvarSlett
 18. SV;Sesong 3 av Vampire Diaries kommer på FEM til våren 2012 hvis du ser på tvkassa:) Mye spennende som skjer i sesong 2 og 3=)

  //hehe,nei.Kanskje sant det! Gjelder nok ikke for alle det. Kjempe bra at du er snart ferdig med utdannelsen!

  SvarSlett
 19. Hehehe, fantastisk innlegg! Verdens beste PT de der små ;)

  SvarSlett
 20. Venter i spenning på neste innlegg!!! :)

  SvarSlett
 21. Ja, er utrolig hvor god trening det er med småunger i hus :) Glemmer aldri når Alexius var liten, men stor nok til å gi mamma jobb med å rydde etter seg samtidig som han var på armen :)

  SvarSlett

Spamming og usaklige ting slettes. Sånn ellers er du fri til å kommentere som du vil :-)