torsdag, juni 07, 2012

Begynne-i-barnehage-tilstander og andre tilstander

WOW, nå er det så lenge siden sist jeg blogget at Lina faktisk har blitt så stor at hun her om dagen foreslo at vi snart må begynne med prøvekjøring. Nullvisjonen, mamma..og dekktykkelse...forklar! sier hun interessert mens hun filer en negl...

-Okei, det var kanskje litt overdrevet, men det føles som år og dag siden sist innlegg. Hva har så skjedd siden sist...forklar! spør du interessert. Hvorav jeg begynner å fortelle med ivrig (blogg)røst og bildebevis:


Lina begynte i barnehagen i april! Hun fikk verdens søteste Bergans-sekk og en nusselig/gedigen Tingeling-matboks for anledningen:


Jeg øvde meg på å se normal ut på bilder. Med flott hårbøyle fra 90-tallet. Er det vintage de kaller det..?

Jeg har drukket store mengder kaffe. Les: når Lina er i barnehage lever jeg det glade studentliv!


Jeg har hatt "syklubb". Denne gangen hadde jeg til og med prinsesse-tema, og dekorerte så nydelig atte. Selveste Mette-Marit kom faktisk innom en tur. På bildet ser du forresten kløfta til Karin. Hun er singel. HER er bloggen hennes.

...oooog så har det vært mai. Søttende mai:

Sånn ellers har vi vært syke. Nesten helt siden Lina begynte i barnehagen. (Sitat en med-mamma av barn som begynte samtidig som Lina: "han var i barnehagen i 8 dager..og så var han hjemme en HEL uke syk, også har han vært småsjuk siden..") Når man begynner i barnehagen får man visst ALT ifølge de som vet! Etter 2 forkjølelser, 2 bihulebetennelser, 1 omgangssjuke og 1 penicillin-kur er jeg forøvrig ganske frisk nå. Lina også. Herregud, jeg har aldri sett henne så dårlig som hun var tidlig i mai..spydde i 3-4 dager og spiste null og nix. Jeg ga henne faktisk pinne-is til frokost en av de dagene, for å få henne til å innta noe..men det var noen få bit og så var det stopp, og spyspy..blærk..NÅ derimot spiser hun oss nesten ut av hus. Men bare nesten, for nå holder hjørnetennene oppe på å skritche seg ut (ja, jeg fant på det ordet. Det hørtes passende ut), så da er litt AUA på gang, og matlysten varierer litt. Ja, også går det forresten vannkopper i barnehagen nå..så da venter jeg bare på at det skal poppe opp væskende blemmer her og der. Sånn går nu dagan.


Jatta, så det var en aldri så liten update. Grunnen til at jeg ikke overdriver blogginga for tida er rett og slett prioritering. Sitter mye med masteroppgaven min, også om kvelden når lillefrøkna er lagt. Eller så foretar jeg meg ettellerannet som krever tilnærmet null hjernekapasitet. Men jeg er her fremdeles altså. Leser fortsatt noen av bloggene jeg har fulgt en stund, og sniiiiker i kulissene. Sneaky snake...Hadet på badet for denne gang!

Ps: veldig trist at mgp ikke ble arrangert i år. Merkelig altså!

8 kommentarer:

 1. Haha jeg har savna de humoristiske innleggene dine og tenkte faktisk på de dagen før det kom et nytt innlegg her! Kan du ikke sende meg et bilde av frøkna via face eller noe? Jeg lure sånn på om hun er lik mamman sin ;) Mannen har vi vel heller ikke akkurat sett så mye av her. Hvordan går det med oppgava da? Ja, man er virkelig i smittesonen når man har barnehagebarn! De som begynner å jobbe i en må nok ofte også igjennom en del runder før de blir litt mer imune. Det er jo så mye bakterier og ting på gang hele tiden, så det hjelper lite å holde barna hjemme 48 timer etter at de har farrang som vi sier og slik. Hvordan går det med oppgava da?

  SvarSlett
 2. KOSELIG å få høre fra dere igjen!! :D Uff fysj, kvier meg til alle sykdommene i barnehagen. Spying, urk :( Vi har vært igjennom den 4. barnesykdom OG elveblest på en uke uten å ha begynt i bhg engang, så vi er klæææær vettu :P

  SvarSlett
 3. Så spennende med barnehagen da! Ikke så kjekt med sykdommene! Jeg fikk masse ekle bakterier da jeg begynte å jobbe i skolen, så nå satser jeg på at jeg er immun :P En blir vel det etter noen runder :P
  Så fin du var på 17. mai! :D

  SvarSlett
 4. Så kjekt med nytt blogginnlegg!
  Det blir spennende å sjå om jonah også får alle mulige basselusker med seg heim når han starter i barnehagen i august... Iiiikkk! Har ikkje tid til å vera sjuk!
  Håper du stikker naso innom bloggen og skriver en liten trall i ny og ne! Fint bilde av deg forresten!

  SvarSlett
 5. Lenge siden jeg har vært innom bloggen din og titta nå! Men du er jo ennå kjeeeempetreig til å oppdatere... Snart ferdig med master oppgaven eller? ;)

  SvarSlett
 6. Nå må du bloggeeee! :D

  SV: Tusen takk! :D Det så IKKE bra ut før :P Hihi, kanskje du har kjørt forbi kaoset ettersom du av og til kjører forbi huset vårt :P Her blir det ingen bønn, de SKAL rydde opp etter seg, tror de fleste veiarbeiderne kjenner til hun sure, gravide damen i nummer 40 som bare klager nå :P Nå har jeg bakt skillingsboller, kake, horn og vanlige boller, så vi må skaffe oss mer fryseplass :P

  SvarSlett
 7. Næhæi?? Har hun starta i barnehage allerede? WOOO! Storpia!

  SvarSlett

Spamming og usaklige ting slettes. Sånn ellers er du fri til å kommentere som du vil :-)