torsdag, august 09, 2012

Dretne negler--->what to do!!


FØR:


ETTER:
De siste to ukene har jeg vært okkupert i hagen...Selv om jeg vasker og vasker på hendene, så går ikke jorden helt bort, og hva gjør man når man ikke er ferdig med alt hagearbeidet, og ikke gidder ta helrenovering av hendene før gravinga og plantinga er ål dønn? Man lakker neglene svarte! Tadaa! Jeg er supersmart altså. Schkåll for det!12 kommentarer:

 1. Jaaaa, du er tilbake! Greit å skjule arbeidsneglene litt ja ;) De er sikkert helt fine igjen når du fjerne lakken. Hihi!

  SvarSlett
 2. *fnis* lur er du iallefall XD

  SvarSlett
 3. Hihi, smartass! Så koselig å se fjeset ditt her på bloggen igjen :) Håper du nyter sommeren, ehrm, høsten?!

  SvarSlett
 4. Hihihi, det var smart! :D Håper vi får se ditt blide åsyn litt oftere! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Tviler på at jeg kommer til å blogge så mye det neste halvåret. Tenker kun på masteren fra og med neste uke :-D Meeen, følger med på deg og nusket anyways, og gleder meg til babyinnlegg :-)

   Slett
 5. Hurra meg rundt for update fra kanten din :) Hvordan står det til med deg, mannen og den lille, som trolig ikke er så liten lenger? Haha, tommel opp for lakkerte og kamuflerte negler :) Håper dere har hatt en fin sommer <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Det står ganske bra til med oss, og sommeren har vært finfin :-) Helledussen, Lina er blitt stooor, ja, hun er jo faktisk 19 mnd på mandag, iiiik!

   Slett
 6. Joho, så kjekt å se deg! :)

  SvarSlett
 7. Utrolig godt påfunn, også ble det jo så kult! :-)

  SvarSlett
 8. Jeg regner med at livet er travelt med lille(store) Lina og at du ikke har tid til blogging, fullt forståelig forøvrig ;* Men ja, jeg har fått drømmejobben, på Kremmerhuset :D Og det er virkelig skummelt å jobbe der, kommer nok til å handle en DEL, haha. Men det er jo så mye fint, så vår pittelille leilighet kommer nok til å bli overfylt etterhvert, uups..:p Håper du har det kjempefint, blogging eller ei!

  SvarSlett
 9. Duuu, høna, skreiv du "preggers med master" as in et nytt gullegg på vei?! GRATULERER så mye :D Stor stas! Masse lykke til med innspurten på master'n også :) Gleder meg til oppdateringer fra din kant :)

  SvarSlett
 10. master-shmaster! ;) du får komme å skrive fysfos-oppgaven min, og blogge litt i samme slengen, åkei supermamma? XD

  SvarSlett

Spamming og usaklige ting slettes. Sånn ellers er du fri til å kommentere som du vil :-)