tirsdag, april 10, 2012

Påskesnækksen. På håret, that is.

Superlenge siden sist innlegg! Supersorry og alt det der, men jeg har trengt en pause...

Hva har vi gjort siden sist da? Inspirert av Keowyn laget jeg disse snertne reira MED egg oppi..kremte, på mandag! Kan ikke skryte på meg å være rask i vendinga altså.

....Det ble så mange at jeg gikk og krafset på naboens dør idag, for å donere bort noen (badedrakt-kroppen skal jo tross alt i boks innen et par måneder). Reira er ganske enkelt risboller, og så kjøpte jeg et par poser med små mandelsjokolade-egg på Rema. Var temmelig nam om jeg får si det selv. Og morsomt ikke minst! Lina fikk ingen..hun har fått så mye snop i det siste at jeg blir helt flau. Hun glupsket faktisk i seg en hel pinne-is ETTER en bedre middag. At hun ikke spydde på bilturen hjem var et påskemirakel.

Ellers har jeg klippet meg KORT! Iiih! Bildet her nedenfor er tatt med mobil, og det ser ut som hele meg har gulsott. Det har jeg ikke. Også ser jeg litt gal ut. Det er jeg muligens. Det er ganske stort for meg dettan..har jo ikke hatt noen ordentlig frisyre siden år 2003 (...kan fremdeles skryte av å være 20-åring med særdeles god hukommelse. Helt til oktober). Husmorfrisyre (langt hår som ALLTID var ulekkert dandert i hestehale) telles liksom ikke med innen "frisyre"-kategorier...For dere som er litt mer kjennere av hår, kan jeg si at dette er en assymetrisk bob (ikke sant..???).

Burde jo tatt et bilde av hvordan det ser ut bak da..Frisører har det med å gjøre klippen mest spennende i bakhodet. Der man selv ikke kan se liksom. Men det får bli en annen gang. Bloggekondisen min er helt på bånn, og jeg begynner faktisk å få krampe i fingra. Så til jeg leses igjen; hadet på badet, din gamle påskesjokolade!

11 kommentarer:

 1. Det ble kjempefint! Skikkelig classy (haha.. på godt norsk..) XD.

  Og påskenammen ble også veldig fin. Jeg fikk aldri laget mine, for jeg glemte å kjøpe søte små egg til reirene og gidda ikke lage vanlige risboller.. haha.

  Sophia har aldri vært syk, nei, men jeg tror det ligger av at hun ikke går i barnehage eller er så kjempemye sammen med andre barn og at hun enda får morsmelk. JEG har jo vært sjuk så noe godt må jurene mine gjøre, ikke vet jeg.. XD

  SvarSlett
 2. Så kjekt at du har begynt å blogge igjen..! :) Håper du har hatt ein fin påske! Disse påskereirene må prøvest ein gang - de såg jo bare lekre ut!
  Du var veldig fjong på håret - dette kledde du!

  SvarSlett
  Svar
  1. Og nei, du er nok ikkje den einaste mammaen som har gitt ungen alt for mye snop i påsken... Kremt kremt.... :P

   Slett
 3. Det ble jo kjempefint jo!! Jeg burde gjort noe med reiret også. Men jeg missliker frisører, de er så ... glad, eller noe. Ah det er godt denne spise-påsken er over. Jeg har spist for fire menn sikkert. Sykt. Og Lina er ikke alene om å ha gnafset snop. Thea har lært seg ordet lade tilogmed. Ik!

  SvarSlett
 4. hahah bloggkondis;) Du ser smaashing ut! Mamman har pønta seg! Må få se bak ja virkelig. Og reir var supertøft;) Håper det går bra med dere og at det har vært ei herlig påske for dere!

  SvarSlett
 5. Her kommer jeg og skal svare, og så ser jeg påskegodtet og blir frista *fnis* XD

  Hun begynner forhåpentligvis i august hun! Svar om vi faktisk kommer inn i barnehage til høsten får vi ikke før i mai en gang tror jeg, det er litt kjipt men men!

  SvarSlett
 6. Så fiiiin du ble!! Ah, jeg kjenner meg igjen, haha, jeg klippet meg jo i høst, trodde jeg skulle angre, men det gjør jeg absolutt ikke. Jeg vil spare det ut igjen nå, men jeg har ikke hastverk, jeg vil prøve masse forskjellige ting :) Kjenner også utrolig godt på håret at det virkelig trengte å bli brutalisert litt, haha. Det som vokser ut nå er rett og slett sunnere og lettere, og ikke minst hele håret er tykkere! :) Nå snakker jeg meg bort - det jeg skulle si var HEI! Og at jeg også skjønner det med bloggkondis, det har vært heller labert med meg også. Tiden strekker ikke til :P

  Ha en god uke, håper du får ork og tid til å skrive litt her også! :) Det er vel snart barnehage- tid?!

  SvarSlett
 7. Så flott Blogg du har :) Koselig lesning :)

  SvarSlett
 8. Hei hei, og tusen takk for kommentar som jeg burde ha svart på for ca. 100 år siden! Det har vært fryktelig dårlig med blogging fra min side, så jeg har ikke sett hvem som har kommentert hos meg en gang jeg:-/ Men jeg har ikke hatt tid rett og slett, hundre ting å gjøre på en gang:-)

  Fy flate så fin du ble på håret!! Jeg går også og vurderer frem og tilbake på om jeg skal bare klippe av meg håret (husmorhestehalen du så treffende nevner her, er virkelig noe jeg kjenner meg igjen i) Jeg har kjempelyst på bobfrisyre :-))

  Håper du snart blogger igjen! I mellomtiden ønsker jeg deg en super helg!

  Klem fra Liv :-)

  SvarSlett
 9. Så fin du var på håret. Og den snæcksen så utrolig god ut... Jaja - her er det innspurt på bikiniformen for turen til Rhodos neste uke... Har fått totalforbud på alt som er godt fra mannen. Haha :-)

  SvarSlett
 10. Halloooo!! Lever du? :-) Savner de artige innleggene dine og en real oppdatering om lille frøken fryd :) Håper alt er bra :)

  SvarSlett

Spamming og usaklige ting slettes. Sånn ellers er du fri til å kommentere som du vil :-)