fredag, desember 21, 2012

Sommerblomster. I desember.

Tradisjonen tro pleier jeg å  knipse sommerblomstene mine og plage dere meget få lesere med å laste opp bilder på bloggen av dem. Det er mest for å selv huske hva jeg hadde av blomster fra år til år, og hva som fungerte, men det kan vel være ok for andre også å kikke. Og drømme. Om sommeren. Her vi sitter som noen snufsende, bleke nordboere og lengter etter varmen.

...I tillegg handlet jo sist innlegg om hage-negler (jeg glemte IKKE "s" i det ordet), så se det som oppfølging! Var kanskje ikke helt krukkeblomstene jeg fikk svarte negler av men det får så være (se for deg en gal dame som stuper over en svær Thuja-hekk med en Rhodondedron på slep, og jord som fyker overalt..og som så står og skrattler av seg selv. Bra sambo ikke var hjemme og fikk tatt bilde..)

Well, anyways, -I present to you: øverst er to forskjellige margeritter og nummer to er Petunia. De helt nederste sådde jeg faktisk som frø, og de kom seg først etter evig lang tid. Kommer bare ikke på hva de heter akkurat nå, argh, men kommer vel på det to sekunder etter dette innlegget er postet skal man se. Forøvrig var margerittene minst foretrukket av snegler... 








Spanske margeritter igjen. De er helt geniale! Sneglene er ikke overbegeistret for dem og de blomstrer leeeenge. Ved siden av er Begoniaer som jeg alltid har, og Lobelia.




Hengepetunia er flott, men til neste år tror jeg faktisk ikke jeg skal ha disse...Det er jo en annen grunn til det også, men det får ventes med å annonsere..Også er det jo de gule rosene med hjemmesådd Lobelia ved siden av. De ble ikke så fine, og vurderer å gi blaffen i hele rosene til neste år! Blir bare oppspist av dyr, og det blir ikke mer enn max to fine blomster på de. Overse sanden på terrassen...Lina har hatt det gøy.


Så det var årets sommerblomster! Sånn ellers er jeg nå FERDIG over og UT med studering for ever and ever. Leverte masteroppgaven min i forgårs og er megasliten. Ble mye mer heftig innspurt enn det jeg hadde kunnet forutse, men sånn er det nok bare. Stod mer eller mindre stille hele TRE uker av oktober. Prøvde å lære meg et statistikk-program (SPSS), og fikk det bare ikke til. Skit. Det løsna etterhvert da, tydeligvis. Men det satt langt inne :-D Så nå er det følgelig jobb-søking. Tvi tvi...

Ønsker alle en GOOOD jul og godt nyttår, hvis jeg ikke skriver innlegg før til neste år igjen, tihi. Jeg skal slappe av med familie og prøve å bli frisk og rask av lungebetennelsen min. At det går an altså. Det er virkelig noe med barnehagestart..har aldri vært mer syk et år enn akkurat dette året! Velvel, nyt julefri (forhåpentligvis) og spis dere stappfull på god mat og snop!!


5 kommentarer:

  1. Herlig med litt friske blomsterinnlegg midt på vinteren! God bedring og god jul! Håper på masse innlegg fra deg til året! Hilsen hjerterdama med ny blogg (med få blogginnlegg foreløpig...)

    SvarSlett
  2. Det passa faktisk veldig godt med litt slike tanker og bilder nå! =D Riktig så koselig synes jeg, og litt påminnelse om hva man har i vente. Men snegle og neglebry kan da seff holde seg langt unna:P God jul til deg og dine fine!!

    SvarSlett
  3. Vel, jeg glemte alt du ellers hadde skrevet når jeg leste at du skulle vente med å annonsere grunnen til at du ikke skulle ha hengepetunia til neste år?!

    SvarSlett
  4. for en flott hage! jeg har svarte fingre, bare dreper alt som lever. :p mamma prøver enda å få meg til å ikke ta livet av alle plantene når vi passer huset i ferien, men selv de enkleste kan lide nød under mitt regime. :P

    god juuul og godt nyttår! :D

    SvarSlett
  5. Grattis med innlevering av master! Du er flink! :D

    SvarSlett

Spamming og usaklige ting slettes. Sånn ellers er du fri til å kommentere som du vil :-)