mandag, november 21, 2011

Eggstrem make-over

Jeg er rett og slett lei bloggnavnet nå, og har tenkt til å bytte! Så sant det går seg til.. Aner ikke hvordan det kommer til å gå med dere som følger bloggen via bloglovin' også videre, men det får vi ta på sikt. Så sant det går seg til iløpet av kvelden bytter min kjære blogg navn til...*drumroll* Gullegget! Dere glupinger skjønner vel at gullegget mitt er Lina ;-)

4 kommentarer:

  1. OJ! Spennende med nytt navn da, og det passer jo perfekt med tanke på lille Lina din :-))
    Spiller ingen rolle for meg om du bytter navn, jeg følger deg alikevel jeg så! :-)

    SV:
    Body pump er begge deler, både styrke og kondis, det er det som gjør det så genialt og gøy! Vanskelig å forklare så jeg la inn en video her:
    http://livmakemeup.blogspot.com/2011/11/dette-er-body-pump-video.html

    Den forklaringen som du nevner her, er akkurat det jeg tror er med meg nå. Jeg har så utrolig mye vann i kroppen, så nå skal jeg ta noe sånn detox-greier, selv om jeg ikke tror på det egentlig :-) Men jeg er desperat. Mye grønn te blir det også fremover, og så håper jeg at det løsner for alvor. Jeg fikk beskjed på treninga også, at man kommer til et punkt, hvor kroppen holder på alt, men når man først er over det, DA skjer det ting. Og det høres ut som det du har lest om. Men jeg gir IKKE opp! 69,1 er bedre enn 79,3 som jeg veide i slutten av juli! :-)

    Ha en super kveld da Siv! :-)

    SvarSlett
  2. Hehe spennende fortsettelse, du holder oss vel oppdatert;)

    SvarSlett
  3. Derfor eg ikkje fant igjen bloggen din ja ;)

    SvarSlett
  4. Ååå så bra at du la igjen kommentar på bloggen min. Plutselig var nemlig bloggen din bortevekk og jeg ante ikke hvor den hadde tatt veien. Nå er hæppi hæppi hæppi igjen :)

    SvarSlett

Spamming og usaklige ting slettes. Sånn ellers er du fri til å kommentere som du vil :-)