torsdag, september 21, 2006

Gode grunner til å være singel!


Endelig på nett igjen! Sukk...mååå virkelig få meg internett i leiligheten min..rekker jo aldri å skrive i fine bloggen lenger!


Men nå som jeg endelig er på nett igjen kom jeg over en flott artikkel med noen gode grunner til å være singel, særlig for single jenter! Here goes:

"Bedre kropp:
Mange opplever å legge på seg noen ekstra kilo når de går inn i et forhold (Yeah, tell me about it!). Man koser mer, lager mat sammen og trener mindre. Denne situasjonen bedrer seg ikke om man gifter seg. En amerikansk undersøkelse viser at gifte legger på seg en god del de første 10 årene av et ekteskap. Single ser seg selv gjennom andres øyne og vil gjerne se bra ut for potensielle partnere og tar av den grunn bedre vare på kroppen sin.

Du gjør mindre husarbeid om du er kvinne:
I følge en undersøkelse gjort av ”Journal og Marriage and Family” bruker kvinner mindre tid på husarbeid når de er single. Man kan kun spekulere i grunnene til dette, men bor man alene er det heller ingen som følger med at man rydder etter seg. Menn bruker derimot mindre tid på husarbeid når de er gifte – mest sannsynlig fordi de har noen som plukker opp etter seg…. (Nei! Jeg er ikke morra di, jeg er din hjertes utkårede, ditt premie-naut!)

Du kan gjøre hva du vil med pengene dine:
Som singel er økonomien ditt eget ansvar og du kan selv bestemmer hva du vil kjøpe. Er du i et forhold og bor sammen har man ofte felles økonomi og da blir det ofte et spørsmål om hva man bruker pengene til også. Nyt derfor singellivets gleder og kjøp akkurat det du har lyst på når du vil – om økonomien tillater det selvfølgelig (Jaaa! Sminke! Dingser! Klær og vesker i fleng! ).

Du har bedre sex:
Selv om de som er i et forhold ofte har mer sex enn single mennesker har single ofte bedre sex. Grunnen er, skal vi tro en britisk undersøkelse, at man må jobbe for å holde temperaturen oppe i et forhold, mens dette kommer mer naturlig for single.

Du er mer uthvilt og smartere:
Selv om det kan være fantastisk å krype inntil en varm kropp når man går til sengs sover man dårligere enn om man sover alene. I følge en undersøkelse på søvn mister man i gjennomsnitt 49 minutter med søvn per natt om man sover sammen med noen. Det ble også bevist at de som sover åtte timer eller mer per natt var mer kreative og smartere. Det er derfor fordeler med å sove alene…. (Jeg er mega-smart!)

Du er mindre deprimert:
I følge en undersøkelse gjennomført av Verdens Helseorganisasjon er gifte kvinner mer deprimerte enn single kvinner! Spesielt var dette tilfellet om man hadde barn. Med det økende presset på kvinner og deres roller (som mor, ansatt og hustru) kan man fort se at man kan ha vanskeligheter med å få alt til å fungere optimalt (Hah! Husmor-suckers!).

Du har bedre forhold til vennene dine:
Når man er i et forhold bruker man mindre tid på vennene sine skal man tro en undersøkelse gjennomført ved universitetet i California. Som singel stoler man ikke på at en person skal møte deres behov og bygger derfor opp et større og tettere nettverk. "

-Dessuten; som singel kan man sitte å små-grine av alle de tåpelige seriene på tv (f.eks Ghost Whisperer...skjønner ikke hva det er med meg, men det er så trist når spøkelsene ikke klarer dra verken opp eller ned, og når de endelig får worked out some things og greier det, blir jeg såå glad i det lille kvinne-hjertet mitt!) uten at en eventuell kjæreste ser på deg og rister på hodet... Eller hvem som helst andre for den saks skyld. Dette er også grunnen til at jeg ikke kan fordra å se romantiske/triste filmer på kino; det er altfor flaut å sitte å tute foran 100 mennesker. Uhh! Hate it!

-Når det gjelder fordeler med å ikke være singel, men det å være ETABLERT (brrr..) kan jeg jo si at en av dem er at man slipper det jevlige maset om "næmmen, triiives du viiirkelig ALENE?? Du skulle fått deg en å dele livet med. JEG og Blablabla har det sååå bra sammen og bla bla, ræh ræh!... Jeg er pisslei av å høre det; OK?! Jeg er singel, ung og har det strålende. So leave me alone you di-abolic bastards!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Spamming og usaklige ting slettes. Sånn ellers er du fri til å kommentere som du vil :-)