onsdag, januar 05, 2011

Grønnsaker; roten til alt ondt!

Ifølge BA er ulykker i forbindelse med avokadoer på fremmarsj! Vær obs!!


Bruk av farlige metoder når man fjerner steinen i avokadoen, fører til at legevakten i Oslo får ukentlige henvendelser fra personer som har gjort dette på feil måte, f.eks ved å vippe steinen ut med kniv. Heldigvis kommer BA med råd om hvordan fjerningen skal utføres på en sikker måte; nemlig ved at man forsiktig skjærer avokadoen i to før man med en SKJE og ikke kniv fjerner steinen.

På Bergen legevakt er saken en helt annen. Her var det i desember mange kuttskader etter møtet med kålroten..

Min ville gjetning er herved at det skjer lite nytt i verden/Bergen for tiden, hehe. Minus litt Flash Forward-tendenser i USA og nå i Sverige da..

10 kommentarer:

  1. Haha! Nå kom jeg på et utrolig dårlig ordspill.. Men jeg skal droppe det. Jeg bare nevner at det har noe med agurktid/avocadotid å gjøre;)

    SvarSlett
  2. Hohoho jeg dææævver;) Synes du kunne komme med noen gode oppskrifter om hvordan man skal bruke denne dingsen i maten, jeg er nemlig alt for dårlig til det:P

    SvarSlett
  3. Hahaha, men det var godt å vite for jeg har aldri rørt avokado selv om jeg alltid har hatt lyst. Jeg er veldig glad i det, egentlig.

    Og nei, fikk ingen telefon, faktisk :/

    Lukter du lukta av tannstein gjennom maska? Lukter det noe spesielt? Jeg har hatt litt selv bakom tennene nede i munnen og jeg begriper ikke hvordan jeg kan fjerne det selv. Jeg har faktisk ikke vært hos tannlegen siden 2007... :O

    Skjønner med dårlig på dette med karies. Og er veldig upopulær blant tannleger :(

    SvarSlett
  4. Hehe - agurktid... bokstavelig talt :)

    SvarSlett
  5. SV:: hehe syns du jeg er streng med meg selv? skal si deg at jeg er egentlig ikke særlig gla i godtri, sånn som sjokolade åsånt klarer jeg et bit så er jeg fornøyd :P så har aldri vært nå godtrimonster, men kommer det til salt og surt så er jeg litt mer godtrimonseter, så tror det skal gå bra dette! hehe! kanskje blir det litt potetgull i helgene :) men er vell lov å kose seg litt i helgene! :)

    Ja kanskje det, at jeg lager en bloggliste en dag :) Godt tips allefall!

    SvarSlett
  6. Hahahaaaaaaaaa! :D Egentlig skulle journaler blitt lagt ut til offentlig innsyn, bare for underholdningen sin del. I alle fall ting som dette.

    Gynekologen min fortalte meg en gang at hun hadde fisket et gulrot ut av du-vet-hvor på ei jente... mangt man kan skade seg på av grønnsaker, ja..! :D

    SvarSlett
  7. Kommer til å være en skrekkelig lang handleliste da..

    De burde kanskje ha innelue når de er nyfødt. Tenkte ikke så mye over det jeg, men så er jo gutten min et sommerbarn. Eller tidlig høst. Det er merkelig hvordan man glemmer fødselen etter en stund. Men kynnere husker jeg godt følelsen av. Jeg ble så glad når de kom og trudde nesten hver gang at tiden var inne. Enda jeg ofte tok feil på det området.

    Stjel gjerne alle ideer så jeg får lesestoff jeg også. I det ungen plopper ut vil jeg neppe høre i fra deg på en stund... :/

    For et yrke... jeg hadde sikkert brekt meg.. men så har jeg litt angst for tenner. Kan se for meg at jeg står der med skjelvinger verre enn pasienten... jeg vil jo ikke bli bitt akkurat. Vet ikke om jeg har tannstein nå. Men trur jeg må sjekke det.. Jeg ble veldig nyskjerrig. Bruker du tanntråd hver dag da?

    SvarSlett
  8. Flaks for meg at jeg ikke er noe særlig fan av avakadoer! hehe... Alt folk klarer få til! :p

    SvarSlett

Spamming og usaklige ting slettes. Sånn ellers er du fri til å kommentere som du vil :-)